McDonald… Billig for dem – Burger King for oss!

Spiser nesten aldri på burgersjapper, ihvertfall ikke McDonald. Desverre mener som oftest flertallet at i dag er sikkert burgerne bedre, eller kanskje vi får det vi bestillte denne gangen?

Så feil så feil… Men hvorfor liker jeg ikke McDonalds? Når alle andre gjør det?

Jeg vet ikke hvorfor alle andre gjør det, det er et stort mysterium for meg. Men her er hvorfor jeg ikke gjør det:

 • Burgerne smaker ikke godt. Seriøst! Har dere sammenlignet med Burger King? Eller Nordfjordkjøtt sine fryste rå hamburgere på Rema? Jeg vet ikke hva McDonalds har i burgerne sine, men jeg er ikke så keen på oppskriften at det gjør noe.
 • Der er ingen oversikt over hva slags stæsj som er på de forskjellige burgerne. Betjeningen vet det knapt, og man får først vite det når man overraskende setter tenna i en ekkel sennepsklatt man overhodet ikke kunne vite skulle vite der.
 • Hvorfor kan man ikke få tomat på burgeren om det ikke skal være det? Er det så vanskelig?
 • Ber man om å få uten sylteagurk, så får man med sylteagurk. Jeg husker faktisk en gang jeg ikke fikk sylteagurk. Da fikk jeg ikke burgeren en gang (take-out). Det var på Karmøy. Der har det faktisk ikke skjedd en gang at vi har fått det vi har bestillt. Sikkert vanskelig for betjeningen å ta en ordre på 5 personer.
 • Når jeg er inne på betjeningen, så er det sikkert en av delene de sikter til med slagordet billig for deg billig for oss. Men jeg tror de har skjerpet seg litt. Sist gang jeg var på McDonalds, tror jeg hun som ekspederte oss var minst 15 år.

Nei, aldri mer! Skal man først kjøpe junk food, så kjøp god junk food. Burger King (mmmm… godt de er så langt borte!), Dolly Dimples og Peppes Pizza! Eller lag det selv :)

Tags: , ,

4 Responses to “McDonald… Billig for dem – Burger King for oss!”

 1. Terje Says:

  Bruker mine penger hos Bergbys jeg da, men de finnes vel bare her i Grenland. Bruker foresten ikke så veldig mye penger der heller. Tror jeg var der to ganger i fjor. Nei, det beste er nok og lage burgrene selv.

 2. Fredrik Lindahl Says:

  Jeg er veldig enig med deg i dette! Jeg har også en følelse av at McDonalds har mere skitne lokaler med ekle ketchuprester overalt! Usch! Godt at BurgerKing og DollyDimples finnes!

 3. Emil Enevoldsen Says:

  Sant som du skriver her. Det som er med McDonalds er at hamburgerne har masse fett på seg. Noe som gjør at det enkelt flyter ned til magen. De gangene jeg har kjøpt junkfood på McDonalds har jeg alltid kjørt "plain cheeseburger" grunnet at men ellers får masse rart på. Liker Burger King bedre fordi dem kan gi meg glutenfritt brød (jeg har cøliaki) samtidig som man får noe godt mellom brødene.

 4. Emil Christopher Says:

  Jeg jobber som skiftleder på Burger King, jobber ikke der fordi jeg hater McDonalds. Hehe! Men ihvertfall, burgerene på McDonalds er altfor tørre, det er for lite på de. Ikke slik som Whopper Cheese’n vår, 2 brød, kjøtt, ost(2 skiver!), salat, tomater, sylteagurker, majones, løk og ketchup. Den har heller ikke ligget i forproduksjon(Chute’n), i 10 minutt, kjøttet er nylig grillet! Eneste som er godt på McDonalds er fries, noen ganger. Vi har også muligheten til å gi ut grovt brød, og glutenfritt brød. Vi har større og bedre utvalg! Merk slagord: Have it your way!

Leave a Reply