Lei av Lano-unger, Leverpostei-unger, start-quizer og annet tull på Facebook?

Du trenger ikke irritere deg lengre! Med tillegget Better Facebook kan du lett filtrere bort hva det måtte være! Tillegget finnes både til Firefox, Chrome, Safari og Opera. Det finnes også som Grease Monkey-script. Det finnes ikke til Internet Explorer, men de som bruker den nettleseren finner seg vel i det meste :D

Du får tilgang til et kontrollpanel hvor du kan velge forskjellige ting du ønsker / ikke ønsker. I tillegg kan du legge til filtre (f.eks. poster som inneholder enkelte ord) og velge om det skal fjernes helt, eller om det skal legges i en egen tab. Jeg har f.eks. lagt bildeposter i egen tab, siden jeg liker bilder veldig godt og dermed kan klikke på den taben og kun se bildeposter uten tull og vas innimellom. Det samme har jeg gjort med quizer, linker, likes, youtube-videoer osv. Du kan også lett fjerne reklameboksene!

Les mer på Better Facebook sine websider! Jeg har brukt det en stund nå (i Firefox) og anbefaler det på det sterkeste!

Tags: , , , , , , , ,

2 Responses to “Lei av Lano-unger, Leverpostei-unger, start-quizer og annet tull på Facebook?”

  1. Yngve Thoresen Says:

    Trodde du kanskje vervet til Google+ jeg nå… Der har jeg ingen problemer med det jeg vil kalle spam. Men takk for tillegg, jeg kan jo fortsatt ikke slette Facebook kontoen min siden de fleste fortsatt forventer å finne meg der. Sukk. Men aktiv er jeg ikke.

  2. Cavey Says:

    Hehe, det har allerede dukket opp en leverpostei-unge på Google+ :) Jeg skjønner at man vil vinne, men det er ikke særlig vits når en selv har 15 stemmer og den som leder har 30000++

    Facebook-kontoen min må nok bestå den også. *Alle* er jo der. Et greitt sted å kontakte folk når folk skifter mailadresse i hytt og pine. Gidder uansett ikke “verve” alle på ny på Google+ :)

Leave a Reply