Litt om Cavey

Hei!

Jeg heter Cavey og bor i en hule i Bergen. Jeg begynte å bo i huler på slutten av 90-tallet, og har bodd litt forskjellige plasser. Men jeg fant til slutt ut at hulene i Bergen var desidert finest. Og så har de NextGenTel og sånn (Skal snart byttes ut med fiber). Mye bedre å bo i en hule med internett, enn i en hule med maur og rotter *grøsse*.

Når jeg taster på stein-PCen min driver jeg med grafiske programmer, web-mekking, og mye mer. Ser på internett som en uendelig informasjonskanal. Her om dagen, fant jeg faktisk ut at det finnes folk som bor i tre-hus. Hvor dum går det an å bli! Kan ikke være særlig praktisk når man på bålet skal tilberede maten man har fanget!

Har jeg kritisert hjemmesiden din? Synes du jeg var for kritisk? Trøst deg med, at jeg kun kritiserer hjemmesider som jeg ser potensiale i (Det betyr selvsagt ikke at jeg ikke liker de jeg ikke kritiserer). Og jo flinkere du er, jo strengere er jeg! Husk at mine svar ikke er fasitsvar, men kun mine observasjoner og synsinger.

Fra spøk til revolver:

Hvem er cavey?

Cavey stammer fra mitt tidligere nickname cavewoman. på min første hjemmeside hadde jeg bilder av meg selv fra en huleboerfest. og da folk på nettet begynte å kalle meg cavewoman, var det nicknamet i boks. cavewoman ble altså senere forkortet til cavey.

For en god stund siden oppdaget jeg at forumer var en god plass å lære seg ting! Du finner meg på Norsk Webforum hvor jeg både er moderator og tidligere storbruker, Norsk Freakforum var jeg veldig aktiv i og er innom der en gang i blant, og tidligere start.no-forumet i data og web-delen, og ellers diverse andre steder.

ellers? Jeg er jente. Var tidligere mac operatør, men har nå gått over til bildebehandling og storformatplotting i ny jobb :) Drev litt med webkoding og PHP for noen år tilbake, men det har kommet et stykke bak i køen nå. :) Hvis jeg får tid innimellom barn og ferie, håper jeg å lære å spille piano i løpet av sommeren, og bli litt flinkere til å fotografere :D